Sunday, April 12, 2009

Parcel


Dalam minggu ni aku cuti seminggu, nak habiskan study week. Tapi aku tak study pun, handle label dengan kerja lagi bagus hehe, minggu ni setiap hari aku kena hantar parcel ke luar negara. Ni parcel partama untuk hari isnin esok. Wah, mati hari-hari berulang ke post office hantar parcel berat. Lagi dalam 9 parcel belum packing. Ni lah bukti cinta aku kat hc/punk . Haha

4 comments:

apoqohell said...

mak aih, nih semua nih berapa ringgit kena nih bro?

blacxkonflik said...

yang kecil kena dalam rm 195 kot, yang besar kena dalam rm250 gitu ah hehehe. tiap2 bulan macamnilah keje aku. semua shipping ke overseas:)

apoqohell said...

rabak murtabak jugak, tapi kalau balik modal + untung sket + dapat kawan ramai + stok habis = tokey label puas hati la ye tak huhuhu,ko time hantor bebanyak gini tak pernah sangkut kastam ke?

blacxkonflik said...

hehee ok ah bro, lepas ah hidup sikit2. setakat ni takde problem lagi, tpi nak import je problem, byk sgt stuff sangkut. kdang sebulan 3 kali surat sound kastam. hehe. hrp tkde masalah lah sgt. thanks for visit bro!