Wednesday, April 15, 2009

Extreme Noise Terror Live In Malaysia 2009?

Ollie selaku Gitaris ENT email aku, minta aku organize show diorang kat Malaysia semalam, aku apa lagi, sms geng-geng punk Lembah Klang minta pendapat diorang. Ada juga indidvidu yang sanggup nak membantu sekali. Sebenarnya ENT dah nak main kat Malaysia tahun lepas dah, tapi dorang nak aku deal dengan organizer Australia, peh gerenti kena bayar date dorang punya. So kalau jadi dalam tahun ni dorang nak main kat Malaysia. Sekarang tengah dalam planning dengan deal , kasi clear sikit dengan dorang. Hopefully jadilah kan. Nanti apa-apa hal aku update follow up news tentang show dorang kat Malaysia ni . Pat bagi idea, buat je sekali dengan tour Pisschrist kat Malaysia disember nanti. Emm bagus tu, tapi kena kasi clear semula. Apa-apa berita aku update nanti, jadi ke tak show ni.

Jangan di minta sponsor tiket kapal terbang pergi balik sudah lah, mau jual tanah kampung jawabnya. Hehehe.


3 comments:

Dude said...

berita gumbira ini.
yehaa...

blacxkonflik said...

yup, tp dlm process. dorg nk booking date dulu. kalau kompem jadi, nnt aku update news. hope tak demand sgt ah and jadi lah show ni hehe. thanks for visit bro!

Dude said...

ada news pasal ENT show nanti bagitau laa.
dream come true.
yeah.