Wednesday, April 15, 2009

Out now!! WARDOGS 'enjoy loud tunes, tunes for fukker' Cassette EP


Dah keluar ! band pertama Malaysia main noisecore punk ala CONFUSE, GAI ,STATE OF CHILDREN dan ATROCIOUS MADNESS. Mula aku dengar sample demo Izzy kasi, tiba-tiba melekat pulak kat telinga aku sound dia, takmau tanggal. So, aku offer lah nak rilis. Pada aku, band lokal pertama main camani, memang best. No regret. Bukan senang nak cari orang minat noise kat Malaysia ni, selain ketua punk keramat hehe. Aku malas nak citer banyak lah, nak dengar sample, pergi ke kat myspace, cari band ni. Ok, sekarang dah boleh mailorder kaset ni. Kalau berminat boleh email ok ya. Thanks.

5 comments:

Dude said...

confuse/Gai worship!
yeehaaa...

p/s: xde ke cadang2 nak rilis discography confuse? heheheh.

Slobodan Burgher said...

I want to hear this!

blacxkonflik said...

Dude,
Just wait and see lah bro hehehe.

Slobodan Burgher,
You can make an order of this shit:)

Dude said...

cadang nak order gak wardogs nih... any local band that worship confuse/Gai, they're on my list. hell yeah...

blacxkonflik said...

fist band main camni bro kat msia. support ah first cassette EP. hehe. crasher crusties tapes!