Sunday, March 22, 2009

Kaset lama : Part 1


Tengah-tengah aku selongkar rak kaset koleksi aku, saje nak lap sikit, berabuk sangat maklum lah superbusy sekarang hehe, aku terjumpa koleksi kaset lama aku beli time aku sekolah tingkatan satu dulu. Time tu aku sekolah asrama, aku order kaset ni pakai surat je pakai alamat asrama sekolah aku hehehe. Gila rindu zaman tu. Internet susah nak dapat maklum lah duduk area kampung hehe.
Antara koleksi terbaik pada aku dan membuatkan aku sampai harini jatuh cinta dalam scene crusty punk ni.

1 comment:

Kronik Kronisme said...

bes ni! we want our freedom, like long ago...ooooo...